Inschrijven op het Bedrijfsuitjes Rotterdam

07/04/2014 13:31

We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet zodat je er voor kunt zorgen dat je genoeg aanmeldingen krijgt. Het eerste waar je naar moet kijken is of dat het bedrijfsuitje dat je gaat organiseren ook in de smaak valt bij de collega’s. Spreekt het Bedrijfsuitjes Rotterdam hen ook aan of willen zij liever wat anders doen? Het is belangrijk dat bij allemaal de interesse er is want dan wordt er onderling over gesproken hoe leuk het zal worden en men trekt elkaar over de streep om mee te doen.

Op die manier melden meer mensen zich aan voor bedrijfsuitjes Utrecht. De tweede tip die we je willen geven is zorg voor bekendheid van wat je gaat organiseren. Je kunt posters maken en die ophangen. Het gaat er om dat je collega’s regelmatig zien dat het bedrijfsuitje binnenkort staat gepland. Er kunnen foto’s worden opgehangen over eerdere Bedrijfsuitjes Rotterdam en hoe gezellig anderen het toen hebben ervaren. Probeer zeker nieuwe collega’s enthousiast te krijgen Bedrijfsuitjes Rotterdam.

Laat mensen inschrijven op het Bedrijfsuitjes Rotterdam en geef hen op de sluitingsdatum van de inschrijving nog even de kans om zich toch aan te melden door persoonlijk navraag te doen of zij vergeten zijn het formulier terug te sturen. Dring mensen geen bedrijfsuitje op, maar laat hen wel weten dat ze erbij horen en dat je het gezellig vindt als iedereen aanwezig is. 100% deelname zou mooi zijn, maar de realiteit is vaak anders. Veel mensen hebben al een druk sociaal leven. Weer een reden om de geplande datum van het bedrijfsuitje op tijd door te geven, zodat iedereen hier rekening mee kan houden.

Back

Search site

© 2013 All rights reserved.